FASOLKA W SOSIE POMIDOROWYM BEZGLUTENOWA BIO 420 g - FARMA ŚWIĘTOKRZYSKA
Opis
fasola drobna* (50 %), passata pomidorowa* (5,2 %) [pomidory* (99,7 %), sól], cebula*, woda, koncentrat pomidorowy*, koncentrat jabłkowy*, mąka ziemniaczana*, oliwa z oliwek*, sól himalajska, przyprawy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Gotowe danie do spożycia. Wystarczy tylko podgrzać i zdrowy, wartościowy posiłek gotowy.
Produkt pasteryzowany.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Spożyć po obróbce cieplnej osiągając 80 stopni Celsjusza, przez 3 minuty ciągle mieszając.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 437 kJ/104 kcal
Tłuszcz: 2,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 13 g
w tym cukry: 2,6 g
Błonnik: 5,8 g
Białko: 5,6 g
Sól: 0,7 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać gorczycę, orzechy, seler, soję, nasiona sezamu
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do + 25 stopni Celsjusza. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych, spożyć w ciągu 48 godzin.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- BEZ GLUTENU (deklaracja):
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- PRODUCENT - NAZWA I ADRES:
- FARMA ŚWIĘTOKRZYSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, BORIA 8, 27-440 ĆMIELÓW
- Kraj pochodzenia składników:
- -
- Gwarantowany termin przydatności do spożycia:
- 120
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.