PASTA KREMOWA ARRABBIATA BEZGLUTENOWA BIO 140 g - ALLOS
Opis
SKŁADNIKI
olej
słonecznikowy*, sok z czerwonego buraka z koncentratu*, nasiona słonecznika*,
pomidory* (10%), papryka czerwona* (9%), woda, koncentrat pomidorowy*, sok
cytrynowy z koncentratu*, cebula*, syrop z agawy*, sól morska, czosnek* (1%),
ocet jabłkowy*, papryka w proszku*, chili mielone* (0,5%), białko roślinne* (z
nasion słonecznika*), skrobia z tapioki*, pietruszka*, koper*,
cząber* (* certyfikowany składnik
ekologiczny)
OPIS
Pasta o intensywnym
smaku warzyw. Idealna do pieczywa.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna - 1384 kJ / 335 kcal
Tłuszcz - 31
g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 3,2 g
Węglowodany -8,7 g
w tym
cukry -6,3 g
Błonnik- 2,1 g
Białko - 3,8 g
Sól - 1,2 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu
kilku dni.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- BEZ GLUTENU (deklaracja):
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Producent - nazwa i adres:
- ALLOS HOF-MANUFAKTUR GMBH, HOERNECKESTRASSE 39, 28217 BREMEN
- Kraj Producenta:
- Niemcy
- Gwarantowany termin przydatności do spożycia:
- 60
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.