PASTA KREMOWA Z PAPRYKĄ I CHILI BEZGLUTENOWA BIO 140 g - ALLOS
Opis
SKŁADNIKI
olej
słonecznikowy*, czerwona papryka* (15%), woda, nasiona słonecznika*, sok
cytynowy z koncentratu*, sok z czerwonego buraka z koncentratu*, syrop z
agawy*, cebula*, koncentrat pomidorowy*, sól morska, papryka w proszku* (1%),
oliwa z oliwek*, białko roślinne* (z nasion słonecznika*), cebula w proszku*,
chilli w proszku* (0,5%), ocet owocowy*, skrobia z tapioki*, biały pieprz* (*
składniki ekologiczne)
OPIS
Gęsta pasta z
papryki i chili. Idealne do pieczywa.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna - 1586 kJ / 384 kcal
Tłuszcz - 37
g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 4,1 g
Węglowodany- 8,2 g
w tym
cukry -5,3 g
Błonnik- 2,3 g
Białko - 3,5 g
Sól - 1,3 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu
kilku dni
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- BEZ GLUTENU (deklaracja):
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Producent - nazwa i adres:
- ALLOS HOF-MANUFAKTUR GMBH, HOERNECKESTRASSE 39, 28217 BREMEN
- Kraj Producenta:
- Niemcy
- Gwarantowany termin przydatności do spożycia:
- 60
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.