PESTO GENOVESE (SOS BAZYLIOWY) BIO 130 g - ALCE NERO
Opis
SKŁADNIKI
pasta
bazyliowa* (46%) (bazylia* (41%), olej słonecznikowy*, sól), olej
słonecznikowy*, oliwa z oliwek extra virgin*, orzechy
nerkowca*, ser parmezan Parmigiano Reggiano D.O.P* (2,5%)
(mleko krowie*, sól, podpuszczka), ser pecorino*
(mleko owcze*, podpuszczka, sól), sól, orzeszki piniowe*
(0,9%), czosnek* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczny sos
bazyliowy Pesto Genovese. Należy go jedynie dodać do makaronu, tworząc w ten
sposób włoski posiłek.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna -
1940 kJ/462 kcal
Tłuszcz - 47 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
- 6,7 g
Węglowodany - 5,1 g
w tym cukry - 2,7
g
Błonnnik - 1,0 g
Białko - 4,2 g
Sól - 2,7 g
ZALECANE WARUNKI
RPZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu
3-4 dni.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Kraj Producenta:
- Włochy
- Producent - nazwa i adres:
- ALCE NERO S.P.A, VIA PALAZZETTI 5C, 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO)
- Kraj pochodzenia składników:
- -
- Gwarantowany termin przydatności do spożycia:
- 180
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.