SOS SOJOWY SŁODKI TERIYAKI BEZGLUTENOWY BIO 250 ml - LIMA
Opis
SKŁADNIKI
woda, syrop
ryżowy*, tamari* (woda, soja*, sól morska, alkohol,
A.oryzae), przyprawa Mirin* (ryż*, woda, A.oryzae), skrobia kukurydziana*, ocet
ryżowy*, sól morska, czosnek*, cebula*, imbir* (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
OPIS
Słodki, tradycyjny
sos Japoński, przygotowany na bazie sosu Tamari. Produkt
pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna - 665 kJ/ 156 kcal
Tłuszcz - 0,0 g
w
tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0 g
Węglowodany - 36 g
w tym cukry - 11,0 g
Białko - 3,0
g
Sól - 4,10 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po
otwarciu spożyć w ciągu 2 miesięcy i przechowywać maksymalnie w temperaturze 7
st. C.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- BEZ GLUTENU (deklaracja):
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Producent - nazwa i adres:
- LIMA N.V., GROENDREEF 101, 9880 AALTER
- Kraj Producenta:
- Belgia
- Kraj pochodzenia składników:
- -
- Gwarantowany termin przydatności do spożycia:
- 60
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.